Wednesday, April 6, 2011

~terlebih gila!~

salam pembuka bicara..
apa yang yaya cakap kan terlebih gila plak uh kan?
memang yaya terlebih gila dengan blog..
dulu yaya just buat tapi tak ada masa nak cantik2 an blog..
n sekarang ada masa di luangkan sikit walaupun busy ngan test la kan..
da nak final..
lecturer mesti la kelam kabut gak nak habiskan test cepat2..
kelmarin test mengejut..
memang yaya nak jadi gila la menjawabnya..
ingat pun sikit-sikit..
tu la akibat tak bersedia..
mujurlah open book test an?
so bley la baca buku uh kan..
cam da jadi study plak..

yaya nak terlebih gila ngan blog ni sebab...
yaya cam rasa da seronok..
sejak yaya join faceblog..
macam2 yaya belajar..
credit to faceblog..
yaya bley tambah ilmu sikit sal dunia alam maya ni kan..
kadang2 ada gak yaya dapat jumpa blog yang berbentuk ilmiah..
tapi lupa plak blog apa..

apa2 pun yaya memang seronok join blog n jadi blogger..
even tak terkenal sekalipun..
yaya bley share apa yang ada..
n yaya dapat share ngan orang lain...
GILA BLOG MEMANG BEST!

salam sayang dari YAYA...

2 comments:

bunga said...

sebab kita leh luahkan pe je dalam blog ni..yahh..

yaya said...

yea bunga sy setuju sgt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...