Wednesday, November 14, 2012

PSM OHH PSM

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Hari Selasa sudah berlalu. Sudah hampir seminggu mid sem break berlalu. But, Dja and yaya still at UMP. And aini also hear. Just keep in dream to finish the proposal for PSM. PSM? Ok orang lain selalu faham kalau FYP. So, it is same thing! PSM stand for PROJEK SARJANA MUDA. FYP - FINAL YEAR PROJECT. So kami masih berkubu di UMP atas alasan nak siapkan proposal PSM and kerja-kerja tambahan. Kerja-kerja tambahan termasuklah assignment tercinta plus paperwork untuk buat aktiviti. Erkk, sempat pulak kan nak buat aktiviti bagai? 

For PSM yaya sudah dapatkan tajuk setelah 3 hari cuti berlalu. Hebat bukan? Orang lain boleh fikir sekejap je, tapi yaya terpaksa mengambil masa yang lama. Why? Layan cerita dulu sambil buat research sikit tentang tajuk yang berkaitan. Supply Chain. Apa pendapat anda? Menarik? Jangan pelik, sebab yaya pun masih lagi study tentang subject tu. Sem lepas paper ni kantoi sikit. So, kena kaji balik. It must!

So cuti kami adalah PSM. Segalanya PSM. Makan, tidur adalah PSM. Erkk. Betul ke? Khamis ni. Bersamaan esok, bersamaan 1 muharram yaya and my lovely friend,dja kami akan pulang ke rumah. Excited tau! For me, sangat excited because my lovely ada balik ke rumah. See u nazif this thursday!




p/s: kalau tak pandai masak, kita belajar memasak!(ada kaitan ke?)

2 comments:

apizaziz said...

Supply chain kah? D;

yaya said...

opkos la supply chain..hahahah..aku tau kau hebat supply chain apiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...